دانلود پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت,عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت,عوامل تغذیه ای ,کیفیت گوشت,تغذیه ای,کیفیت,گوشت

 

 پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت 44506

پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت

پاورپوینت-عوامل-تغذیه-ای-موثر-بر-کیفیت-گوشتعنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت

فرمت: پاورپوینت قابل ویرایش

تعداد اسلاید: 25

پاورپوینت کامل و آماده ارائه



قسمتی از متن:

باافزایش تولیدگوشت بربالا رفتن کیفیت گوشت تاکیدفراوانی شده است.ازدو روش ژنتیک کمی ومولکولی جهت شناسایی ژن های کنترل کننده کیفیت گوشت استفاده میشود.کیفیت گوشت مصرفی تحت تاثیرخصوصیات مختلفی مانند ظاهر، رنگ، محتوای چربی ، طعم ، ابدار بودن بافت وتردی ان قراردارد. دوصفت کیفی مهم گوشت ماربلینگ وتردی می باشد. نقش عوامل تغذیه ای دراین میان اهمیت داردکه تاثیر به سزایی بر روی خصوصیات کیفی گوشت دارد.
کیفیت گوشت مسئله ای پیچیده ودر برگیرنده جوا نب مختلف است تاثیر متقابل تغذیه وسایرعوامل محیطی وژنتیکی نقش مهمی دراین میان ایفا می کنند.


تعریف کیفیت گوشت :
استردیوم وهمکاران(2000) این طوربیان کرد که کیفیت گوشت ترکیبی از ویژگی های فیزیکی وشیمیایی وساختاری گوشت می باشد که فاکتورهای ظاهری ان دردرجه اول اولویت برای مصرف کنندگان می باشد.
کوتالا وهمکاران کیفیت گوشت را این طور بیان کردند گوشت باکیفیت ازنظر مصرف کننده دارای چربی زیاد نباشد وشاداب ومعطر باشد. کیفیت گوشت شامل فاکتورهای حسی (رنگ گوشت, چگونه تجزیه شدن چربی در ماهیچه, ساختار,بو,مزه وتردی ) فاکتورهای بهداشتی(فعالیت اب, پس مانده ها مانند انتی بیوتیک ها وهورمون ها ) فاکتورهای مربوط به مواد مغذی (مقدار ویتامین عمدتا ویتامین, Bچربی ,کربوهیدرات ها ,مواد معدنی) وفاکتورهای مربوط به تکنیک های پردازش ونگهداری اب وقوام واسیدیته می باشد.

و...

دانلود فایل
 

دانلود رایگان فایل پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت

لینک مستقیم پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت

پروژه درباره پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت

مقاله با عنوان پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت

تحقیق درمورد پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت

پروپوزال - پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت

پاورپوینت رایگان پاورپوینت عوامل تغذیه ای موثر بر کیفیت گوشت